HypnoSlim

 

HypnoSlim is een programma voor volwassenen om af te slanken én op gewicht te blijven.

Met HypnoSlim leer je gezond leven op een manier die bij jóú past.

 

Het programma bestaat uit 4 sessies, uitgespreid over 2-3 maanden.

 

sessie 1: intakegesprek (ongeveer 1,5 uur)

Hierin bespreken we wat je probleem is, wat je graag zou willen bereiken, we onderzoeken welke emotionele, mentale, fysieke en externe blokkades er mogelijk zijn en krijg je uitleg over het programma, de werking van het brein, hypnotherapie, de stofwisseling e.d.

 

sessie 2: voedingsadvies en behandeling 1 (ongeveer 1,5 - 2 uur)

In deze sessie bekijken we je gemiddelde dagelijkse voedingsinname en krijg je uitgebreid professioneel voedingsadvies. Dit advies krijg je ook mee naar huis in een boekje. Daarnaast ontvang je de eerste hypnotherapie-behandeling en krijg je 'huiswerk' mee in de vorm van een audiobestand. 

 

sessie 3: behandeling 2 (ongeveer 1,5 - 2 uur)

In deze sessie bespreken we hoe het tot nu toe gaat en krijg je een lange hypnotherapie-behandeling.

 

sessie 4: behandeling 3 (ongeveer 1 - 1,5 uur)

In deze sessie bespreken we wederom hoe het tot nu toe gaat en kijken we wat er nog nodig is. Hierop volgt een hypnotherapie-behandeling. 

 

Mocht het nodig zijn dat er nog 1 of meer extra behandelingen gewenst zijn, is het mogelijk deze aansluitend in te plannen.

 

Waarom HypnoSlim?

Gewicht verliezen d.m.v. een dieet is voor veel mensen moeilijk. Vaak lukt dat wel, maar is het gewichtsverlies tijdelijk. Met HypnoSlim wordt er niet alleen gekeken naar de voedingsinname, maar daarnaast ook naar de oorzaak van het overgewicht. Want waarom heb je eigenlijk overgewicht? Waarom kan je niet stoppen met eten als je vol zit? Waarom verlang je zo naar zoetigheid of junkfood? Meestal zit hier een reden achter, een reden waar je je vaak niet eens bewust van bent. Maar die reden belemmert jou wel om een gezond gewicht te bereiken en/of te behouden. Die reden zit muurvast in jouw onderbewustzijn. Die kán je niet (alleen) met wilskracht veranderen. Dat betekent dus dat het niet jouw ‘schuld’ is, dat het jou niet zelfstandig lukt!

 

Maar… de verantwoordelijkheid ligt wel bij jou. Jij kan namelijk de keuze maken om hulp te vragen! En om je vervolgens met 100% in te zetten om jouw doelen te bereiken.

 

Wil je graag meer weten? Aarzel dan niet en neem contact met mij op.