Reviews

 

- "Wij zijn super blij met het resultaat van de behandeling door Sandra! Mijn zoon (7 jaar) had al maanden last van enge gedachten. Hij dacht dan aan bijvoorbeeld vuur, onweer of wilde dieren. Vooral 's avonds voor het slapen gaan was het een groot probleem. Hij lag vaak langer dan een uur wakker in angst, bijna elke avond. 

Na twee behandelingen bij Sandra (de eerste met hypnotherapie en de tweede met Yager therapie) verdwenen de angstige gedachten. Sindsdien slaapt hij weer zonder problemen in. En wat ons enorm verraste was dat hij zonder problemen zelf een kaarsje aan durfde te steken, wat voorheen ondenkbaar was. 

Een behandeling bij Met innerlijke kracht is wat ons betreft zeker een aanrader!"

 

- Onze zoon van 12 jaar oud had enorm last van eczeem. Vooral in zijn rechterhand. Nu werkt hij graag met zijn handen en het belemmerde hem enorm.

Jan heeft 1 behandeling gehad bij Sandra. En ongelofelijk maar waar; zijn eczeem is gewoon weg!! Hij is er ontzettend blij mee!

(moeder van Jan, 12 jaar)

 

- Het was fijn om onder hypnose te zijn. Het voelde alsof ik aan het dromen was, en het was een hele fijn droom. Sandra heeft me behandeld om mijn eczeem weg te halen. Dat heeft geholpen, want ik heb nu (bijna) geen eczeem meer.

(meisje, 12 jaar)

 

- Voor de behandeling had Sandra duidelijk uitgelegd wat ze ging doen. Ik vond het eigenlijk wel fijn om onder hypnose te zijn, het voelde ontspannen. Ik ben al heel vaak bij de huisarts en het ziekenhuis geweest en dat hielp niet echt. Sinds 2 hypno-behandelingen zijn mijn klachten een stuk verminderd.

(jongen, 14 jaar)

 

- "Wij zijn super blij met het resultaat van de behandeling door Sandra! Mijn zoon (7 jaar) had al maanden last van enge gedachten. Hij dacht dan aan bijvoorbeeld vuur, onweer of wilde dieren. Vooral 's avonds voor het slapen gaan was het een groot probleem. Hij lag vaak langer dan een uur wakker in angst, bijna elke avond. 

Na twee behandelingen bij Sandra (de eerste met hypnotherapie en de tweede met Yäger therapie) verdwenen de angstige gedachten. Sindsdien slaapt hij weer zonder problemen in. En wat ons enorm verraste was dat hij zonder problemen zelf een kaarsje aan durfde te steken, wat voorheen ondenkbaar was. 

Een behandeling bij Met Innerlijke Kracht is wat ons betreft zeker een aanrader!"

 

Wil je ook een review achterlaten op mijn website? Dat vind ik heel erg fijn! Stuur dan een mailtje naar info@metinnerlijkekracht.nl

 

 

Ervaringen

 

- Mijn dochter van 12 wilde heel graag van haar achtbaanvrees af. En het liefste nog vóór morgen, want dan stond Toverland op de planning. Of mama haar daar voor kon behandelen?
Die avond heb ik haar behandeld met een mooie hypnotherapie sessie. Het voelde meteen goed, zowel voor haar als voor mij.
Vol vertrouwen, maar met toch wel wat kriebels in haar buik ging ze naar het pretpark vol achtbanen. Zou die behandeling echt geholpen hebben?

En of dat het geholpen had! Ze heeft meerdere attracties gedaan, die ze een jaar geleden echt niet durfde. Haar wens om van achtbanen te kunnen genieten kwam uit: "Dit is zooo leuk!" riep ze tijdens het laatste ritje van de dag.

 

- Pas geleden mocht ik een jongen behandelen voor een chronisch verstopte neus. Dat is sowieso een vervelend probleem, maar helemaal in deze tijd!
Samen kozen we voor een behandeling met de Yager-code (Yager-therapie). Met deze methode is hypnose niet nodig, en kan er toch direct met het onderbewustzijn worden gecommuniceerd en de oorzaak worden aangepakt. De behandeling verliep erg vlot. Na een week gaf de jongen aan dat hij al veel minder last had van zijn neus. Binnenkort staat een tweede behandeling op de planning, waarbij we er naar streven om hem klachtenvrij te maken.